Oldal kiválasztása

Termékeink

MINI SERVER

A mini szerver a Smartive okosotthon lelke. Ez az egység futtatja a Smartive szoftverünket. Található rajta 18 bemenet, és 5 db 230V-os kimenet (max 2A / relé).

Ár: 249.000 Ft + ÁFA

IO MODUL

Az IO modul segítségével további 16 db digitális IO portot adhatsz hozzá a mini szerverhez. Ez hagyományos kapcsolókhoz, akár relé vezérléshez is használható.

Ár: 39.000 Ft + ÁFA

RELAY MODUL

A relé modul 16 db relét tartalmaz, amely lámpákat, kazánt, redőnyöket, vagy bármi mást képes kapcsolni, ami 100-220VAC feszültségen működik. Terhelhetősége max. 15A / relé

Ár: 59.000 Ft + ÁFA

SOLID STATE RELAY MODUL

A relé modulhoz hasonlóan szintén 16 db relét tartalmaz, azonban ezek szilárdtest relék, melyekben nincs mozgó alkatrész, ezért az élettartamuk is nagyobb. Hátránya, hogy egy relé csak max 2A-ig terhelhető.

Ár: 69.000 Ft + ÁFA

OKOS KAPCSOLÓ

A Smartive wifi-s okoskapcsoló számos szenzorral van ellátva, pl. hőmérséklet, páratartalom, és mozgásérzékelővel, illetve egy kis hangszóró és LED-ek is találhatók rajta. Használatával nem kell szenzorokat vásárolni, elég akár minden szobába hagyományos kapcsoló helyett ezt az eszközt telepíteni. A kapcsoló a mini szerverhez egyszerűen konfigurálható, és bármi vezérelhető vele, legyen szó világításról, dimmelésről, vagy a termosztát vezérléséről.

Ár: 29.000 Ft + ÁFA

 

LED CONTROLLER

A wifis LED szalag vezérlővel akár 3 db okos LED szalag (WS2815) is vezérelhető. A vezérlő a WS2815 / WS2812B LED szalagok LED-jeit képes egyenként vezérelni, így mindegyik LED akár más színben is világíthat. Emiatt bármilyen animáció / fényjáték létrehozható és lejátszható ezzel az eszközzel.

Ár: 29.000 Ft + ÁFA

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődésed, az alábbi gombbal tudsz ajánlatot kérni tőlünk. Az igényeid felmérése után ajánlatot adunk a rendszered teljes kivitelezésére.