Oldal kiválasztása

A Smartive App funkciói

Mit tud a Smartive?

A Smartive sok területen megkönnyíti az életed és energiatakarékosabbá teszi az otthonod. Bemutatunk néhány funkciót, a sor azonban nem teljes, rugalmasan bővíthető. A Smartive-nak pont ez a lényege.

Világítás-vezérlés

A világítás-vezérlés a legalapvetőbb funkció az okosotthonoknál. Így természetesen a Smartive képes távolról vagy egy program szerint kezelni az otthonod okoslámpáit és izzóit.

fűtés- és klíma-vezérlés

Az okosotthonok legfontosabb funkciói közé tartozik a hűtés és fűtés automatizálása, távoli vezérelhetősége. Egy jól kezelhető felületen tesszük ezt számodra kényelmessé.

Redőny-vezérlés

A hőmérséklet-szabályozásnak ma már csak egy részét jelenti a hűtés és fűtés. Egy takarékos otthon fontos része az árnyékolás szabályozása, programozása. Természetesen erre is képes a Smartive.

Mozgás- és jelenlét-érzékelés

Mozgásérzékelőket bekapcsolva a rendszerbe folyamatosan figyelheted, hogy mi történik az otthonodban, akár benne tartózkodsz, akár távol. Ez jelentősen növeli a biztonságérzetedet.

Energiafogyasztás monitorozása

Egy igazán energiatakarékos otthonnak ma már elengedhetetlen része a fogyasztás,  illetve – ha napelemek is rendelkezésre állnak – az energiatermelés figyelemmel kísérése.

Riasztórendszer

 Ahhoz, hogy maximálisan biztonságban érezd magad az otthonodban és persze, hogy biztonságban tudd a házadat, fontos lehet egy jó okosriasztó is, mely szintén része a Smartive-nak.

Kamera integráció

Az okosotthon-rendszereknek elengedhetetlen részét képezik a különféle érzékelők mellett a kamerák. Segítségükkel mobiltelefonon láthatod, mi történik az otthonodban.

Garázskapu-vezérlés

 Egy okos garázsajtó-vezérléssel családtagjaidat, ismerőseidet is beengedheted a garázsodba, de azt is ellenőrizheted bármikor, hogy zárva vagy nyitva van-e garázskapud.

Elektromos autó (EV) integráció

Az elektromos autód részét képezheti már az otthonodnak, hiszen egy okostöltő és a Smartive kapcsolódása révén nyomon követheted, kezelheted, programozhatod autód töltését.

Smartive – a teljes okosotthon-spektrumot felöleli

Mint az előbbiekből is látható, számtalan okoseszköz integrálható a Smartive rendszerébe, sőt a felsoroltaknál még több is. Minden a Te elképzeléseiden és igényeiden múlik. Bármilyen új eszközt vagy funkciót szeretnél beépíteni vagy beépíttetni a házadba, lakásodba, mi megoldjuk, hogy az jól működjön, kényelmes és egyszerű legyen számodra a használata a Smartive segítségével.

Ha még többet szeretnél tudni az elérhető lehetőségekről, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön, vagy írj üzenetet!